Ανοιχτό για να σας σερβίρει
Καθαρισμός, απολύμανση και υγιεινή στο χώρο των τροφίμων
Οι εξαιρετικά υψηλές απαιτήσεις της βιομηχανίας τροφίμων αυξάνονται περαιτέρω για τη διαχείριση του νέου ανοίγματος των καταστημάτων τροφίμων και ποτών.
Η επανεκτίμηση των μεθόδων, των διαδικασιών και των προϊόντων καθαρισμού σε σχέση με την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων σε εστιατόρια, κουζίνες και εγκαταστάσεις εστίασης είναι υψίστης σημασίας για να διασφαλιστεί στους πελάτες σας ότι τα τρόφιμα και οι εγκαταστάσεις είναι κατάλληλες. Η ιδιαίτερη προσοχή σε περιοχές που αγγίζονται συχνά όχι μόνο μειώνει τους κινδύνους μετάδοσης, αλλά επιπλέον προσφέρει μια πρόσθετη οπτική διασφάλιση στους πελάτες σας.
Στην Vileda Professional, μπορούμε να υποστηρίξουμε τη διαδικασία οργανώνοντας μια επίσκεψη στο χώρο σας για να συζητήσουμε μια σειρά θεμάτων όπως:
- Πρόληψη λοιμώξεων
- Μέθοδος κθαρισμού με πανιά μιας και πολλαπλών χρήσεων
- Η σημασία του καθαρισμού στη διαδικασία απολύμανσης
- Οφέλη από προϊόντα καθαρισμού με χρωματική κωδικοποίηση
- Ποιότητα που μπορείτε να εμπιστευτείτε
Περιοχές συχνής επαφής
Παράλληλα με τις γενικές διαδικασίες καθαρισμού, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις περιοχές που αγγίζονται συχνότερα. Για να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης, αυτές οι επιφάνειες πρέπει να καθαρίζονται πιο συχνά.
Χωρίς να μπορείτε να καλύψετε όλα τα σημεία επαφής, τα πιο συνηθισμένα είναι:
Εστιατόρια
Εστιατόρια
- Μενού και κατάλογοι
- Καρυκεύματα (αλάτι, πιπέρι, κέτσαπ)
- Δίσκοι τροφίμων
- Μετρητές (μπαρ, είσοδος κ.λπ.)
- Τραπέζια και καρέκλες
- Αναγνώστης πληρωμής / καρτών/ Οθόνες POS
- Μηχανές καφέ
Κουζίνες
Κουζίνες
- Λαβές και κλειδαριές πόρτας
- Kουμπιά για λειτουργικό εξοπλισμό (φούρνοι κ.λπ.)
- Βρύσες, νεροχύτες, περιοχές πλυσίματος χεριών
- Διανομέας πετσετών
- Λαβές και συρτάρια ψυγείου / καταψύκτη
- Μαγειρικά σκεύη και εξοπλισμός (π.χ. μαχαίρια, σανίδες)